پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۹:۵۴
کد خبر:۴۶۴۹۷۱
۱۸:۳۹
۱۳۹۶/۰۵/۱۰

درگیری و تیر اندازی در پی شکار کبوتر توسط زوج جوان

فرمانده انتظامی لاهیجان از تیراندازی سهوی حادثه آفرین در این شهرستان خبر داد.
۱۸:۳۹
۱۳۹۶/۰۵/۱۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
سرهنگ محمود قاسمی گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره درگیری بلافاصله ماموران به محل اعزام شدند. 

این مقام انتظامی افزود: در محل حادثه مشخص شد یک زوج جوان ۲۷ و ۲۳ ساله که به عنوان مسافر در شهرستان حاضر بودندبا تفنگ بادی اقدام به تیر اندازی به سمت پرندگان کرده اند که با اعتراض یکی از شهروندان مواجه شده است. 

وی با بیان اینکه این زوج جوان به تذکرات شهروند توجهی نداشته اند، تصریح کرد: شهروند معترض اقدام به گرفتن تفنگ بادی از آنان نموده که در این بین تیری از اسلحه شلیک و به سینه شهروند ۳۹ ساله لاهیجانی برخورد کرده است. 

سرهنگ قاسمی با تاکید بر اینکه شهروند مجروح بلافاصله به بیمارستان منتقل شده و در وضعیت مطلوبی به سر می‌برد، خاطرنشان کرد: زوج جوان برای سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شدند.
منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Germany
۰۷:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۱
آفرین بر این هموطن لاهیجی
پاسخ