کد خبر: ۴۶۵۳۰۶
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۶

مدیر امور دوبلاژ سیما منصوب شد

با حکم مجید شعبان‌پور ـ رییس مرکز تولید و فنی سیما ـ مجتبی نقی‌یی به سمت مدیر امور دوبلاژ سیما منصوب شد.
آفتاب‌‌نیوز :
 با توجه به نقش و جایگاه امور دوبلاژ سیما در فرایند آماده‌سازی برنامه‌های تامینی و تولیدی، مجید شعبان‌پور، مجتبی نقی‌یی را به سمت مدیر امور دوبلاژ سیما منصوب کرد.

در حکم شعبان‌پور به برنامه‌ریزی اجرایی برای بهبود مستمر در دوبله آثار خارجی و داخلی و استفاده از تمامی ظرفیت های موجود کشور و برنامه‌ریزی برای به حداکثررسانی استفاده از استودیوهای دوبلاژ در جام جم، الوند و شهید مطهری اشاره شده است.

تلاش برای ایجاد وفاق و هماهنگی هر چه بیشتر عوامل تولید و فنی و ستاد و بالا بردن سطح علمی و حرفه‌ای آنها؛ تعامل مثبت با اداره کل تامین برنامه های خارجی و تامین برنامه های شبکه های سیما و همچنین پیگیری امور مربوط به تامین آتیه صدا پیشگان پیشکسوت دوبلاژ سیما از موارد دیگری است که در این حکم آمده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سیما،در حکم رییس مرکز تولید و فنی سیما به ارایه گزارش های عملکرد فصلی و سالانه بر اساس استانداردهای تعریف شده؛ تقویت و اجرای مداوم نظام ارزیابی عملکرد صدا پیشگان و مدیران دوبلاژ و نیز پیگیری لازم برای به روز رسانی تجهیزات استودیوها به منظور ارتقای کیفی فنی دوبله تاکید شده است.

شعبان‌پور از زحمات حسن طرازنده تشکر و قدردانی کرده است.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین