کد خبر: ۴۶۵۵۴۷
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۷

رنگ آمیزی آجیل با رنگ های غیر مجاز/ گول ظاهر خوراکی ها را نخورید

رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران گفت: پر رنگی بسیاری از آجیل های به اصطلاح مرغوب و صادراتی، حاصل رنگ های اضافه شده به خوراکی جات است که بیش از حد مجاز و یا با ترکیبات شیمیایی به محصول اضافه شده است.
آفتاب‌‌نیوز :
محمد حسین عزیزی در گفتگو با میزان گفت: آجیل از جمله تنقلاتی است که بسیار مورد توجه مردم قرار می گیرد و با رنگ و لعاب های جذاب، هر بیننده ای را به خرید تشویق می کند.

وی افزود: یکی از عوامل جذابیت آجیل ، رنگ های خوراکی  است که در پسته، انواع تخمه و بادام و غیره استفاده می شود و متأسفانه به اسم محصول صادراتی و مرغوب توزیع شده و سودهای زیادی را روانه جیب سودجویان کرده است.

رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: رنگ های مصرفی در خوراکی ها حاصل مواد طبیعی و خالص، و یا ترکیبات شیمیایی است که  اثرات سویی در بدن و سلامت محصولات طبیعی خوراکی دارند. بسیاری از این رنگ ها از کشورهای دیگر وارد شده است کیفیت ان بستگی به کشور تولید کننده آن دارد.

وی عنوان کرد: روی بسته بندی رنگ های خوراکی باید تاریخ ، استاندارد غذایی و شماره درج شده و مجوز لازم را کسب کرده باشد. با این حال حتی رنگ های مجاز خوراکی، نیز باید به اندازه تعیین شده مصرف شود و استفاده بیشتر آن می تواند خطرساز شود.

عزیزی یادآور شد: رنگ های مجاز مصرفی در مواد خوراکی، خالص و عاری از سموم و مواد شیمیایی است در حالی که در برخی موارد شاهد رنگ های غیر طبیعی بر آجیل و خوراکی هایی چون برگه های زردالو هستیم که با ظاهر فریبنده، خریداری شده و مصرف می شود.

وی اذعان داشت: دفع سموم حاصل از رنگ های خوراکی از بدن بسیار مشکل و مسمومیت زا است بنابراین به مردم توصیه می شود حتما از آجیل های خام و بدون نمک و رنگ های پررنگ استفاده کنند و گول ظاهر فریبنده اجیل را نخورند. همچنین این محصولات را از مغازه های معتبر خریداری کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین