میراثی از قالیباف در پایتخت به روایت یک مخاطب «آفتابنیوز»+عکس
شهرداری منطقه 14 با مسدود کردن غیرقانونی یک خیابان پر رفت و آمد مشکلات زیادی برای اهالی ایجاد کرده است.
آفتابنیوز :
سرویس اجتماعی- یکی از مخاطبان آفتابنیوز در عکسی که برای ما ارسال کرده است، نوشت: مسدود کردن خیابان و ایجاد باغچه و درختکاری در وسط گذر و ساخت و ساز و فروش املاک به قیمت گزاف به اسم خیابان دنج و بدون عبور و مرور؛ مخبر جنوبی - خیابان فروردین.
به گزارش آفتابنیوز؛ این شهروند در توضیح عکس ارسالی خود افزوده است: شهرداری منطقه 14 با مسدود کردن غیرقانونی این خیابان پر رفت و آمد مشکلات زیادی برای اهالی ایجاد کرده است. شکایات هم به دلیل سکونت عوامل شهرداری و ساخت و ساز پر منفعت اونها در این خیابان به جایی نرسبده است.

گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۴
دوست بزرگوار شما هم اگر مجبور باشید در تمام شبانه روز ترافیک ناشی از خیابان مسدود شده به خاطر رفاه چند در صد خاص را به همراه راهبندان سر و صدا و شلوغی در کل طول سال تحمل کنید اون وقت شاید بهتر نارضایتی این اهالی رو در کنید.
یک شب در خیابان ما مهمان دعوا و مرفه رانندگان عبوری باشید
اصلا انگار کسی برای حقوق اکثریت جامعه و مردم عادی تره هم خرد نمیکنه.