قوچاننژاد به تیمملی دعوت شد
سایت رسمی باشگاه هیرنوین هلند از دعوت رضا قوچاننژاد و ۳ بازیکن دیگر به تیمهای ملی کشورهایشان خبر داد.
آفتابنیوز :
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سایت رسمی باشگاه هیرنوین هلند نوشت که رضا قوچاننژاد، ماریتن اودگارد، تورزبی و مارکو روجاس 4 بازیکن تیم هیرنوین هستند که در بازیهای ملی به میدان خواهند رفت.
در ادامه این خبر آمده است: رضا قوچاننژاد برای حضور در بازیهای تیم ملی ایران برابر کرهجنوبی و سوریه دعوت شده است. ایران اولین و تنها تیم آسیایی است که صعود خود را به جامجهانی 2018 روسیه قطعی کرد.
مارتین اودگارد و تورزبی در ترکیب نروژ در مقدماتی انتخابی جامجهانی 2018 روسیه برابر کوزوو و رژیم اشغالگر قدس به میدان میروند. مارکو روجاس نیز برای تیم ملی نیوزیلند در چارچوب راهیابی به جامجهانی 2018 روسیه برابر جزایر سلیمان بازی خواهد کرد.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه