آفتابنیوز : استفاده از مارچوبه و منداب باعث میشه که این غذا نسبت به کنسرو تن ماهی، غذایی سبک تر و ترد تر باشه.
به گزارش وب سایت آشپز باشی، مواد لازم برای تهیه این پاستا عبارت است از:
کره ۲ قاشق غذاخوری
پاستا ۲۳۰ گرم
آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه
موسیر ۴ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
مارچوبه ۴۵۰ گرم
منداب ۱۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
آبلیمو ۴ قاشق چای خوری
تن ماهی ۳۰۰ گرم
روغن زیتون به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه پاستا با تن ماهی
1. از پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید.
2. موسیرها رو پوست گرفته و نازک برش بزنید.
3. مارچوبهها رو تمیز بشویید و به شکل قطعات ۴ سانتیمتری برش بزنید.
4. از پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید.
5. روغن اضافی تن ماهی رو بگیرید.
طرز تهیه
1. در قابلمه ای، کره رو با پاستا، آب مرغ، ۲ پیمانه آب و موسیر ترکیب کنید. به اون ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بجوشونید.
2. حرارت رو روی متوسط به بالا تنظیم کنید و در حالی که مواد رو مدام هم می زنید برای ۵ دقیقه یا تا زمانی که پاستا زیر دندان بیاد، بپزید.
3. مارچوبهها رو اضافه کنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه بپزید. منداب، پنیر پارمزان رنده شده و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.
4. تن ماهی و آبلیمو رو هم با سایر مواد ترکیب کنید. غذا رو فورا سرو کنید. برای سرو مقداری روغن زیتون، رنده پنیر پارمزان و فلفل سیاه روی پاستا بریزید.