کد خبر: ۴۷۲۷۷۹
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۷

سرنوشت غم انگیز دخترجوان در خانه عموی شیطان صفت + عکس

مرد شیطان صفت که دختر جوان برادرش را طی سال‌ها به‌عنوان برده جنسی مورد آزار و تجاوز قرار داده و سرانجام او را به‌قتل رسانده بود، در جلسه دادگاه قتل را رد کرد و حمله به دختر جوان را دفاع از خود خواند.
آفتاب‌‌نیوز : مرد شیطان صفت که دختر جوان برادرش را طی سال‌ها به‌عنوان برده جنسی مورد آزار و تجاوز قرار داده و سرانجام او را به‌قتل رسانده بود، در جلسه دادگاه قتل را رد کرد و حمله به دختر جوان را دفاع از خود خواند.

irannewspaper47780-16

irannewspaper47780-6

به گزارش پلیس شهر «دورست»، قربانی جنایت که دختر جوانی به نام «هایلی» بود 10 روز پس از اصابت ضربه‌های مرگبار عموی معتادش، به‌دلیل خونریزی مغزی دربیمارستان جان باخت.

دختر 25 ساله که در 6 سالگی به‌دلیل زندانی شدن پدرخلافکارش و اعتیاد مادرش به الکل به یتیمخانه فرستاده شده بود در 16 سالگی فرار کرده و به خانه عموی 58 ساله‌اش «کریستوفر وال» پناه برده بود. اما دخترنگون بخت به‌دلیل مشکلات شدید روحی و سوءاستفاده جنسی عمویش به مواد مخدر معتاد شد، تا اینکه پس ازتحمل چند سال آزار و اذیت وحشیانه سرانجام به دست عموی شیطان صفتش کشته شد.

گرچه این مرد پس از اعلام مرگ دختر جوان در خانه‌اش بازداشت شد اما در جلسه دادگاه  توانست هیأت منصفه را متقاعد کند که به خاطر دفاع از جانش به برادرزاده‌اش حمله کرده است. اما با این حال پرونده برای بررسی آزار جنسی مقتول مورد بررسی قرار گرفته که تاکنون متهم در این باره هیچ اظهارنظر و اعترافی نداشته است.

تحقیقات تخصصی پلیس دراین باره همچنان ادامه دارد.
منبع: رکنا


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین