آفتابنیوز : به همین دلیل این شرکت مسابقه ای برای یافتن ماده ی شیرین کننده ای به جای شکر به راه انداخته که برنده ی آن یک میلیون دلار دریافت می کند
این موضوع را شرکت کوکاکولا در برلین پایتخت آلمان اعلام کرد. کوکاکولا قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ میزان شکر نوشابه خود را تا ۱۰ درصد کاهش دهد.
منبع: دویچه وله
گزینه۲شیرینبیان
که بخش اعظم ان از گلوکزوفروکتوزاست وغلظتش مثل عسل است وشاخص گلیسمی پایینی داردوسطح قندخون را زودتر از شکر پایین می اورد
۲زایلیتون
این شیرین کننده مصنوعی به طور طبیعی توسط بسیار از موجودات زنده مثل درخت میوه گیاه حیوانات وادم ها تولید میشودوکالری ان ۴۰٪ازشکر کمتر است وشاخص گلیسمی ان بسیار پایین است واین ماده مانع از رشد وفعالییت باکتری در دهان است واز پوسیدگی دندان جلوگیری میکند
۳دکستروز
که از ذرت بدست میاید وشکل دیگری از گلوکز است
۴استویا
یک شیرین کننده طبیعی که از برگ گیاه استویا تهییه میشود که ۲۵۰تا۳۰۰برابر شیرین تر از ساکاروز بوده هیچ کالری ندارد وشاخص گلیسمی ان صفراست
یکی از بهترین و ازرانترین و کم ضررترین منبع قندی شیرین شیره انگور است در وحله اول پیشنهاد من شیره انگور است که به عینه بیماران قندی کشمش ان تجویز میشود بجای قند مصنوعی قندی طبیعی است که از گذشتگان خوردن انگور اینطور تجویز شده که اگر ان را شب میل کنند باعث کم شدن وزن بدن میشود واگر انگور را صبح بخورند باعث بهترهضم شدن غذا در معده و حتی به تعادل رسیدن وزن بدن میشود در وحله دوم شیره توت سیاه که اینهم بسیار نافذ است اما بدلیل کم بودن این میوه شیره انگور حرف اول است چون وفور ان بیشتر است.
باسپاس از شما و به امید قبولی پیشنهادم
شیره خرما باگلوکز
شیره توت با گلوکز