مشعل بازی های داخل سالن آسیا روشن شد
در مراسمی مشعل بازی های داخل سالن آسیا روشن شد و مسئول برگزاری بازی ها اعلام کرد آماده خوش آمدگویی به دنیا هستند.
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایسنا، مراسم روشن کردن مشعل بازی های داخل سالن آسیا برگزار شد. در این مراسم 4 هزار نفر از مردم، بازیگران، خوانندگان، ورزشکاران و دیگر افراد حضور داشتند.
رییس جمهور ترکمنستان هم از طریق ویدئو اعلام کرد که ترکمنستان آماده میزبانی از شش هزار ورزشکار و همراه و 65 نماینده قاره آسیا و اقیانوسیه است.
او همچنین ورود تیم ترکمنستان به دهکده بازی ها را خوش آمد گفت.
گالگدیف رییس هیات رییسه برگزاری پنجمین دوره بازی های داخل سالن آسیا نیز گفت: امروز یک روز فوق العاده بود و آماده خوش آمد گویی به دنیا هستیم. من بسیار هیجان زده هستم و باید از رییس جمهور هم تشکر کنیم.
در این مراسم، تاریخ کشور ترکمنستان هم به نمایش درآمد و در نهایت سوارکاری مشعل را به داخل شهر عشق آباد حمل کرد.
بازی های داخل سالن آسیا از 26 شهریوز آغاز می شود.
منبع: ایسنا