پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۵۳
کد خبر:۴۷۵۹۵۱
۱۱:۲۰
۱۳۹۶/۰۶/۲۶

محسن کیایی و پژمان جمشیدی در «لونه زنبور» +عکس

سعيد خانی تهيه‌كننده فيلم سينمايی «لونه زنبور» از پايان فيلمبرداری اين فيلم در تهران خبر داد.
۱۱:۲۰
۱۳۹۶/۰۶/۲۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب، سعيد خانی تهيه‌كننده فيلم سينمايی «لونه زنبور» به كارگردانی برزو نيک‌نژاد از پايان فيلمبرداری اين فيلم در تهران خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سعيد خانی در اين باره بيان كرد: فیلمبرداری «لونه زنبور» به پايان رسيده است، همچنين تدوین فیلم توسط نیما جوزانی در مراحل پایانی قرار دارد و پس از آن صداگذاری را شروع خواهیم کرد.

 محسن کیایی و پژمان جمشیدی در «لونه زنبور» +عکس
 
سعيد خانی در پايان گفت: در نظر داريم با پايان يافتن مراحل صداگذاری تا يك ماه آينده برای دريافت پروانه نمايش اقدام كنيم تا طبق برنامه‌ريزی و پس از اخذ پروانه نمايش، فيلم را آذر ماه در سينماهای سراسر كشور اكران نماييم.

«لونه زنبور» سومین ساخته برزو نیک‌نژاد است و محسن کیایی، پژمان جمشیدی، بهاره کیان افشار، هومن برق‌نورد، پيام احمدی‌نیا، سیاوش چراغی‌پور و رعنا آزادی‌ور، با حضور فريد سجادی حسينی بازیگران اصلی این فيلم هستند.

در خلاصه داستان «لونه زنبور» آمده است: تا حالا از نزدیک دستِ چپِ زنِ یه پادشاهُ دیدی؟
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha