کیبورد یا ابزار جاسوسی؟!
بر اساس گزارشها، تعدادی از اپلیکیشنهای مخصوص کیبورد که در فروشگاه پلی استور گوگل هم موجود بودهاند، اطلاعات بالغ بر ۲۰۰ میلیون کاربر را رصد میکنند.
آفتابنیوز :
به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت phonearena، بنابر گزارشهای منتشر شده و طبق گفته یکی از توسعهدهندگان موسم به GOMO Dev، تعدادی از اپلیکیشنها نظیر GO Keyboard که در فروشگاه اینترنتی پلی استور گوگل هم موجود هستند، قادر خواهند بود به حریم شخصی و خصوصی کاربرانشان نفوذ کرده و اطلاعات آنها را رصد کنند.
این اپلیکیشن ها بالغ بر ۲۰۰ میلیون کاربر داشته و این امر می تواند حریم شخصی و اطلاعات خصوصی خیل عظیمی از افراد را به شدت تهدید کند. کاربران به محض آنکه یکی از این اپلیکیشنهای کیبورد را بر روی گوشی هوشمند خود دانلود و نصب کنند، تمامی اطلاعات کاربر قابل دسترسی و انتقال خواهد بود. نکته جالب اینجاست که در نظرسنجی سال ۲۰۱۶، این اپلیکیشنها در ۲۰ کشور جهان جزو بهترین اپلیکیشنها شناخته شده بودند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه