آفتابنیوز : یکی از راههای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریهای عفونی و ویروسی داشتن یک سیستم ایمنی قوی است.
دکتر پیام فرهبخش، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: یک دستور غذایی مناسب میتواند سد محکمی در برابر عوامل بیماریزا باشد.
وی گفت: منابع آنتی اکسیدانی: مانند ویتامین C که نقش برجستهای در
بدن دارد که میتواند به مرکبات و محصولاتی مثل فلفل و گوجه فرنگی اشاره
کرد.
وی ادامه داد: ویتامین A که هویج پیشتاز این ویتامین است و شلغم که در جایگاه دوم قرار دارد.
دکتر فرهبخش گفت: روی و سلنیوم که شامل مواد پروتئینی است و عمده
کارشان به دام انداختن رادیکالهای آزاد است که باعث ایجاد سرطان در بدن
هستند.
وی ادامه داد: اسیدهای چرب امگا ۳ که بهترین منبع آن ماهیهای چرب مانند قزل آلا، ماهی سالموند و ماهی آزاد است.
دکتر فرهبخش خاطر نشان کرد: قارچ که سرشار از ویتامین گروه B است و در تقویت ایمنی بدن نقش بسزایی دارد.