آفتابنیوز : 
میشل گرسون 42 ساله از زمانی که برای اولین بار در سال 1999 به عنوان نویسنده اصلی سخنرانی های جورج واکر بوش به مبارزات ریاست جمهوری پیوست،یکی از مهمترین شخصیتهای نزدیک بوش پسر یکی از سه مشاور سیاسی وی بوده است. او کسی بود که به نوشته روزنامه آمریکایی یو.اس.ای تودی حرف در دهان بوش می گذاشت.
گرسون در سال 1965 در ایالت نیوجرسی آمریکا به دنیا آمد. برای بیش از 7 سال نویسنده متن سخنرانی های جرج بوش بوده و تعدادی از طرفدارانش به او لقب وجدان کاخ سفید داده اند. او یکی از افرادی است که هفته نامه آمریکایی تايم در گزارشي نام او را در فهرست ۲۵افراط گراي مسيحي در آمريكا قرار داده بود. وی بیش از پیوستن به کاخ سفید مشاور سیاسی بنیاد هریتیج که موسسه تحقیقاتی سیاسی محافظه کار است بوده است.
در سال 2004 و در سن 39 سالگی دچار حمله قلبی شد. انتظار می رفت در پی این حمله قلبی استعفا کند ولی به سرعت بهبود یافت و مجددا به سر کار خود بازگشت. او در مصاحبه ای درباره علت تاخیر برای ارائه استفعانامه خود گفته، من با بوش در مورد این مسئله چند ماهی صحبت کردم، اما منتظر بودم تا موقعیت سیاسی کاخ سفید تا حدی با ثبات شود. به نظر می رسد که هم اکنون زمان مناسبی است و اوضاع تا حدی به طرف مسیر قبلی خود باز می گردد. برخی امور که من نگران آن بودم در مسیر خوبی در جریان هستند.
در حال حاضر همراه با همسر و دو فرزندش در ایالت ویرجینیا زندگی می کند. خبر خروج او از کاخ سفید اواخر خرداد منتشر و اعلام شده که وی قصد دارد به دنبال نویسندگی و کارهای سیاسی برود. علاقه شخصی او مسائل مذهبی،فقر و ایدز در آفریقاست. خلق واژه محور شرارت مشهورترین فعالیت زندگی سیاسی گرسون بوده است. او در جایی گفته بود یکی از بهترین سخنرانی های که انجام داده در 14سپتامبر 2001 سه روز بعد از حملات تروریستی 11 سپتامبر بوده است. او در این سخنرانی گفته بود "غم، غصه و کینه زود گذر هستند ولی خوبی و عشق هیچ پایانی ندارند. خدا نگه دار همه کسانی است که می میرند و همه کسانی که سوگواری می کنند است.
یک سال بعد از حملات یازدهم سپتامبر، جرج بوش برای اولین بار در ژانویه سال 2002 میلادی، از واژه محور شرارت در سخنرانی سالیانه خود برای ملت آمریکا استفاده کرد و سه کشور عراق، ایران و کره شمالی را از اجزای اصلی این محور نامید. خلق واژه محور شرارت از سوی او بازتاب جهانی گسترده ای داشت و تفسیر ها و تحلیل های زیادی در خصوص استفاده از عبارت محور شرارت صورت گرفت. تعدادی از مخالفین دولت آمریکا از این عبارت علیه این کشور استفاده کردند. از نظر سیاستمدارن ضد آمریکایی محور شرارت آمریکا، اسرائیل و انگلیس نامیده شدند و یا به عبارت دیگر، جورج بوش، تونی بلر و آریل شارون نخست وزیر اسرائیل نامیده شدند.
در سال 2004 نویسنده ای به نام "باب وود وارد" در کتاب خود درباره واژه محور شرارت نوشت که کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه آمریکا در ابتدا با گنجاندن نام ایران در محور شرارت موافق نبود و از آن می ترسید که با گنجاندن نام ایران در محور شرارت از رئیس جمهور آمریکا انتقاد شود که درک نمی کند ایران با عراق تفاوت دارد. به همین علت رایس و استفن هدلی، مشاور امنیت ملی بوش پيشنهاد کردند که نام ايران حذف شود، چون به گفته هدلي نام بردن از ايران تحريکآميز بود. اما جورج بوش مخالفت بود و اصرار کرد که ايران در فهرست باقي بماند.
وظيفه تعيين لحن رئيسجمهوري آمريکا در مورد ايران، به عهده گرسون و هدلي گذاشته شد. در نهايت آنها نوشتند: ايران با جديت در پي تسليحات کشتار جمعي است و تروريسم صادر ميکند. تعدادی از تحلیلگران علت استعفای او را با تغییرات سیاسی کاخ سفید و به حاشیه رفتن نومحافظه کارانی مانند دیک چنی، معاون بوش و دونالد رامسفلد، وزیر دفاع آمریکا و قدرت گیری میانه روهایی چون استفن هدلی، و کاندولیزا رایس مربوط می دانند.
از نظر آنها بعد از ارائه پیشنهاد آمریکا به ایران در خصوص حضور این کشور در مذاکرات هسته ای مشروط به تعلیق فعالیت های هسته ای در ایران و متعادل تر شدن سیاست های آمریکا در خصوص تهران دیگر جایی برای استفاده از محور شرارت باقی نمانده بود. هر چند که هنوز رسما جانشین وی معرفی نشده ولی هفته نامه آمریکایی نیوز ویک خبر از جایگزینی احتمالی او را ویلیام مک گورن از روزنامه وال استریت ژورنال داده است. بيترديد جانشين او رسالت سنگيني بر عهده دارد چرا كه براي جبران اشتباهات هفت ساله گرسون، تنها دو سال زمان دارد و پس از آن بوش بايد براي هميشه كاخ سفيد را ترك كند.