پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۵۹
کد خبر:۴۷۹۶۹۶
۰۸:۴۰
۱۳۹۶/۰۷/۱۲
مجلس موضوع توقف فعالیت عضو زرتشتی شورای‌شهر یزد را پیگیری می‌کند

انتقاد مطهری از حکم توقف فعالیت عضو زرتشتی شورای‌شهر یزد: خلاف قانون است/ابلاغیه مذکور صرفا از طرف جنتی صادر شده

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر توقف فعالیت عضو زرتشتی شورای شهر یزد را خلاف قانون دانست و گفت که مجلس با استفاده از ابزار نظارتی خود این موضوع را پیگیری خواهد کرد.
۰۸:۴۰
۱۳۹۶/۰۷/۱۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
علی مطهری با بیان اینکه توقف فعالیت عضو زرتشتی شورای شهر یزد قانونی نیست، اظهار داشت: این توقف به استناد ابلاغیه جناب آقای انتقاد مطهری از حکم توقف فعالیت عضو زرتشتی شورای‌شهر یزد: خلاف قانون استجنتی دبیر شورای نگهبان انجام شده که در آن تبصره ۱ ماده ۲۶ قانون انتخابات شوراهای اسلامی کشور به استناد فرمایش امام خمینی در سال ۵۸ خلاف شرع دانسته شده است. این در حالی است که شورای نگهبان  نمی‌تواند قانونی را پس از آن‌که سال‌ها از تایید آن توسط این شورا گذشته است، خلاف شرع اعلام کند بلکه اگر پیشنهادی درباره تفسیر یک قانون دارد باید آن را به دولت یا مجلس بدهد تا آن‌ها به صورت لایحه یا طرح ارائه کنند و مراحل قانونی خود را طی کند.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ نماینده مردم تهران در مجلس یادآور شد: علاوه بر این، ابلاغیه مذکور مصوبه شورای نگهبان نیست، بلکه صرفا از طرف آقای جنتی صادر شده است. گذشته از این‌ها اگر مطلبی مخالف سخن امام (ره) در جایی بود، به این معنی نیست که خلاف شرع است؛ بنابراین توقف فعالیت عضو زرتشتی شورای شهر یزد کاملا خلاف قانون است.

مطهری به خبرگزاری ایسنا گفته است که مجلس با استفاده از ابزار نظارتی خود این موضوع را پیگیری خواهد کرد.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
همشهری
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
ما به تعدد قومی و زبانی خود می بالیم کشوری که تعدد قوم و زبان دارد تعدد مذهب هم دارد پس قوانین باید برای همه یکسان باشد.
پاسخ
س ح
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
مطهری جان ناراحت نشو .عیبی نداره درست میشه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
متاسفم از این محدودیت جناحی مذهبی و...
با دکتر موافقم
پاسخ