آفتابنیوز : مواد لازم برای پاناکوتای خرما :
خرما 17 عدد
شیر 300 میلیلیتر (یک و یکچهارم پیمانه)
عسل 2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ خرد کرده 70 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم
مراحل تهیه پاناکوتای خرما :
هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.
اینک پاناکوتای خرما را در 12 قالب به گنجایش 60 میلی لیتر بریزید و دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.
منبع: شوروشیرن