آفتابنیوز : فلفل تند و دیگر ادویجات تند میتوانند باعث کاهش وزن و کاهش تمایل به خوردن نمک زیاد بشود که بر سلامتی قلب و عروق تأثیر مثبت میگذارد.
به گزارش آفتابنیوز به نقل از مجله «هایپر تنشن»،جیمینگ ژو از دانشگاه سوم نظامی — پزشکی چین تعریف کرد که همکاران ما چندی پیش به این کشف رسیدند که مقدار کمی فلفل تند باعث تشدید شوری میشود. ما در صدد آن برآمدیم که بفهمیم آیا این نکته بر مقدار مصرف نمک توسط اشخاص مختلف تأثیر میگذارد یا نه».
غذای تند تا چندی پیش غذای نامناسبی برای سلامتی معده و دیگر اعضای گوارشی به حساب میآمد. اما در سالهای اخیر پژوهشگران و متخصصان نکات مثبت زیاد فلفل قرمز و دیگر ادویجات تند را کشف کردند.به عنوان مثال، دو سال پیش، متخصصان بیولوژی مشخص کردند که غذای تند باعث سوختن بافت چربی میشود و مانع از انبار شدن کالری اضافی شده و متابولیسم را سرعت بخشیده و سطح کلی التهاب در بدن را کاهش میدهد.
غذاهای چینی یکی از تندترین غذاهای جهان است. اما فعلا معلوم نیست که آیا تأثیر غذاهای تند برای ساکنان اروپا و آمریکا مثل چینیها خواهد بود یا نه.
منبع: اسپوتنیک