پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۴۸۸۳۷۱
۱۷:۴۷
۱۳۹۶/۰۸/۱۸

توقیف شورلت کاماروی ۲.۵ میلیاردی قاچاق

فرمانده انتظامی شهرستان قدس از توقیف خودرو ۲.۵ میلیاردی قاچاق خبر داد.
۱۷:۴۷
۱۳۹۶/۰۸/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،
سرهنگ شاهپور فلاحی گفت: مأموران پلیس راهور حین گشت زنی به یک دستگاه خودروی شورلت کامارو که با پلاک گذر موقت بود مظنون و نسبت به بررسی مدارک خودرو اقدام کردند.

سرهنگ فلاحی گفت: پس از بررسی مدارک و پلاک خودرو و وجود شواهدی بر تناقض در اطلاعات مندرج در کارت و مدل ساخت خودرو و سایر اطلاعات مربوط به خودرو مراتب از راهور استان استعلام و مشخص شد پلاک خودرو و کارت شناسایی آن جعلی بوده و این خودرو فاقد هرگونه مدارک قانونی برای تردد در داخل کشور است از این رو خودرو تا تعیین تکلیف وضعیت به پارکینگ منتقل شد.

فرمانده انتظامی شهرستان قدس ادامه داد: خودرو مکشوفه به صورت قاچاق از مرزهای جنوبی وارد کشور شده و دارای ارزش تقریبی دو و نیم میلیارد ریال است که بدون اخذ مجوزهای قانونی به تهران منتقل شده است لذا خودرو توقیف، پرونده قضائی تشکیل و به همراه راننده آن به مراجع قضائی معرفی شد.

منبع: میزان
گزارش خطا
برچسب‌ها:
شورلت کامارو قاچاق
ارسال پیام
captcha