پایگاه خبری آفتاب
۰۳ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 24 June 2026
کد خبر:۴۸۸۹۵۳
۱۹:۲۷
۱۳۹۶/۰۸/۲۱

ارجاع پرونده شیخ علی سلمان به دادگاه کیفری به اتهام «جاسوسی برای قطر»

دادستانی کل بحرین دستور به ارجاع پرونده ۳ متهم به دادگاه عالی کیفری به چندین اتهام از جمله «جاسوسی برای قطر» داد.
۱۹:۲۷
۱۳۹۶/۰۸/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز،
دادستانی کل بحرین در بیانیه‌ای اعلام کرد که شیخ علی سلمان، دبیرکل جمعیت الوفاق و حسن سلطان و علی مهدی علی، دو معاون وی از ۲۷ نوامبر در مقابل دادگاه عالی کیفری حاضر خواهند شد.

اتهام‌هایی مبنی بر «جاسوسی برای یک کشور خارجی جهت انجام اقدامات خصمانه علیه بحرین و با هدف ضربه زدن به جایگاه سیاسی و اقتصادی آن و منافع ملی‌اش به منظور سرنگون کردن نظام حاکم در بحرین» علیه آنها مطرح شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از اسکای نیوز،‌ بحرین شیخ علی سلمان و دو معاونش را به «تحویل و افشای یکی از رازهای دفاعی به یک کشور خارجی و قبول مبالغ مالی از یک کشور خارجی برای دادن اسرار نظامی و اطلاعاتی پیرامون اوضاع داخلی کشور» متهم کرده است.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha