پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۴۸۹۵۴۶
۱۲:۱۸
۱۳۹۶/۰۸/۲۴

سالک: چرا مکرون با اظهارات ضد موشکی‎اش می‎خواهد به ایران بیاید؟/مطهری: وقتی آمد، حالش را بگیر!

احمد سالک در تذکر شفاهی خود به سفر آتی رئیس جمهور فرانسه به ایران اعتراض کرد.
۱۲:۱۸
۱۳۹۶/۰۸/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،
به گزارش خبرآنلاين، نماینده اصفهان در این تذکر گفت: مطلع شديم رئيس جمهور فرانسه به ايران مي آيد،‌ چرا او در قبال صحبت‌هايش در مورد فعاليت موشكي ایران، هنوز عذرخواهي نکرده است؟

او خطاب به هیات رئیسه مجلس ادامه داد: از شما مي‎خواهم كه اجازه حضور در ایران را به ايشان ندهيد،‌ چون اين فرد براي رايزني در مورد برجام دو مي‎خواهد به كشور بيايد.
وي افزود: فتنه نرم سخت تر از فتنه 88 است، فتنه نرم با كليد واژه نفت شكل مي گيرد. جريان‎هاي داخلي و خارجي تلاش مي كنند تا تفرقه انداخته و نظام را ناكارآمد نشان دهند.
مطهري که ریاست بخش پایانی جلسه امروز را بر عهده داشت، در پاسخ به او گفت: درباره نوع برخورد با رئيس جمهور فرانسه، مقامات عالي کشور بايد تصمیم بگيرند. حالا وقتي آمدند، آنجا شما يك جوري حالشان را بگيريد!
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سالک مطهری ماکرون
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۴
باش عکس نگیر، بذار بسوزه
پاسخ