مرغ از جمله طیوری است که گوشت آن به عنوان یکی از مواد غذایی پرمصرف و به میزان قابل توجه در استان های مختلف کشور تولید میشود، برهمین اساس روزانه کشتار این پرنده در کشتارگاهها به صورت صنعتی و سنتی انجام میگیرد و با توجه به افزایش نیاز جامعه به این مواد غذایی، کشتارگاههای صنعتی بخش مهمی از این نیاز را تامین میکنند. نمونه این کشتارگاههای صنعتی که با استفاده از تجهیزات پیشرفته، حجم، سرعت و دقت در کشتار مرغ را به میزان قابل توجهی افزایش می دهند، در استان مرکزی نیز می توان یافت. استان مرکزی با تولید سالانه بیش از ۵۰ هزار تن گوشت مرغ جزو ۱۰ استان برتر کشور است.