آفتابنیوز : انار از مهمترین میوههای فصل پاییز است و نام آن از کلمهای یونانی به معنای سیب با هستههای زیاد گرفته شده و این میوه خواص غذایی و دارویی فراوان دارد.
بر اساس این خبر، یک پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: انار ترش طبعی سرد و خشک و انارشیرین مزاجی سرد و معتدل دارد و این میوه حاوی ویتامینهایی مانند A، E، C. و اسید فولیک است. همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی انار ۳ برابر چای سبز است و آب انار از تجمع پلاکتها در عروق خونی جلوگیری مینماید.
انار و این همه خاصیت؟
عظمایی گفت: مصرف این میوه برای افرادی که دچار خارش بدن هستند و طبع گرم دارند توصیه میشود همچنین رب انار خاصیت چاق کنندگی دارد بنابراین مصرف آن برای افراد لاغر مفید است. در دوران بارداری هم مصرف انار باعث زیبایی چهره نوزاد میشود و مصرف رب انار هم از ویار حاملگی جلوگیری میکند و آب انار در زمان بارداری مانع از آسیب رسیدن به مغز جنین میشود.
این مقام مسئول تاکید کرد: مصرف انار همراه با گلپر از ایجاد دل درد جلوگیری میکند و از طرفی باعث جذب بهتر آن میشود و بهترین زمان مصرف این میوه صبح ناشتا همراه با مقداری گلپر است. مبتلایان به زخم معده باید از مصرف انار ترش اجتناب کنند.
مصرف بیش از حد انار و رب انار سبب یبوست میشود بنابراین مصرف انار همراه با هستههای آن در مبتلایان به اسهال مفید است و زیادهروی در مصرف انار ترش هورمونهای مردانه را کاهش میدهد.
منبع: جامعه خبر