کد خبر: ۴۹۴۶۵
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۸۵ - ۱۴:۴۰

دلایل ادامه افزایش قیمت نفت

آفتاب‌‌نیوز : خبرگزاری رویترز به نقل از یک کارشناس بحران در توکیو گزارش داد دنیا واقعا نگران عرضه نفت است و تعطیلی یک میدان نفتی به این نگرانی ها افزوده است. این میدان نفتی که در آلاسکا قرار دارد با تولید چهار صد هزار بشکه در روز، 8 درصد از تولید داخلی آمریکا را به خود اختصاص داده است. 

بنابه این گزارش از سوی دیگر اعلام ایران مبنی بر احتمال متوقف کردن صادرات نفتی و امتناع لبنان از پذیرش قطعنامه سازمان ملل برای پایان بخشیدن به جنگ اسرائیل و حزب الله، تنش ها در منطقه خاورمیانه افزایش یافته است. 

ایران، چهارمین صادرکننده نفت، روز گذشته هشدار داد اگر با تحریم های سازمان ملل مواجه شود پاسخ تندی به این اقدام خواهد داد. علی لاریجانی مسئول مذاکرات هسته ای ایران دیروز گفت: برخلاف قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل ایران فعالیت های هسته ای اش را افزایش خواهد داد. 

به علاوه نپذیرفتن قطعنامه شورای امنیت از سوی لبنان که می تواند به چهار هفته درگیری در خاورمیانه پایان ببخشد، دلالان نفت را بر سر دو راهی قرار داده است.

 وزیر خارجه سوریه که کشورش صادرکننده کوچک نفت به حساب می آید نیز گفته است ارتش کشورش آماده است تا به حملات احتمالی اسرائیل به خاک سوریه پاسخ دهد. تاجران نفتی می ترسند درگیری میان لبنان و اسرائیل به کشورهای همسایه از جمله ایران و سوریه نیز سرایت کند. 

خبرگزاری رویترز در پایان می افزاید، با رد  قطعنامه شورای امنیت از سوی لبنان امیدها برای پایان بخشیدن به جنگ، از بین رفته است. درخواست لبنان مبنی بر عقب نشینی نیروهای اسرائیلی باعث ایجاد اختلاف میان اعضای شورای امنیت سازمان ملل شده است و پیش بینی می شود رأی گیری در این خصوص به روزهای آینده موکول شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین