پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۹:۱۱
کد خبر:۴۹۵۱۹۴
۲۰:۱۷
۱۳۹۶/۰۹/۲۱

مورینیو پاسخ گواردیولا را داد

سرمربی منچستریونایتد پاسخ سرمربی منچسترسیتی را در رابطه با درگیری بازیکنان و کادر فنی دو تیم داد.
۲۰:۱۷
۱۳۹۶/۰۹/۲۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
به نقل از آس، ژوزه مورینیو در نشست خبری پیش از بازی با بورنموث در لیگ برتر انگلیس حاضر شد و نسبت به اظهارات پپ گواردیولا و دفاع این سرمربی از بازیکنانش در رابطه با جشن پیروزی پس از داربی منچستر که به درگیری ختم شد واکنش نشان داد. سرمربی منچستریونایتد گفت: گواردیولا هر چیزی که می خواهد بگوید. من اینجا حضور ندارم تا درباره اظهاراتش صحبت کنم.  

سرمربی پرتغالی افزود: تنها چیزی که می توانم بگویم این است اتفاقات رخ داده پس از داربی نشانگر رفتار و ادب طرفین بود و تفاوت بازیکنان دو تیم را کاملا نشان داد. تنها به همین جمله بسنده می کنم. حرف دیگری در این باره ندارم.

مورینیو درمورد بازی فرداشب تیمش اظهار کرد: پس از شکست برابر سیتی میل بیشتری برای پیروزی داریم چون دوست نداریم دو شکست پیاپی را تجربه کنیم و دوباره یک نتیجه بد به دست آوریم.
ایسنا 
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مورینیو گواردیولا
ارسال پیام
captcha