آفتابنیوز : سرویس سلامت- تحقیقات تازه نشان میدهند که حتی مصرف سه ورق و لایه نازک گوشت بیکن در روز توسط زنان میتوانند خطر ابتلا به
سرطان سینه در آنان را افزایش دهد.
به گزارش آفتابنیوز، روزنامه بریتانیایی «دیلی میل» مینویسد زنانی که ۹ گرم گوشت فراوریشده (بیکن خوک یا راسته گوساله نمک سود شده) در روز مصرف کنند، پنج برابر بیش از زنانی که این نوع گوشت را مصرف نمیکنند در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه قرار میگیرند.
در این تحقیقات مشخص شده حتی در صورت مصرف روزانه کمتر از ۹ گرم بیکن نیز خطر ابتلا به سرطان تا ۱۵ درصد باقی خواهد ماند.
سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که گوشتهای فراوری شده چون بیکن به همان میزان و سطح سیگار، ازبست و ارسنیک خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهند.
در تحقیق انجام شده در دانشگاه گلاسکو زنان یائسهای که تنها ۹ گرم گوشت فرآوریشده در روز مصرف میکردند مورد بررسی و مشاهده شد که تا چه اندازه میزان ریسک ابتلا به سرطان سینه در آنان افزایش یافته است.
مطالعات قبلی نیز نشان میدادند که خوردن گوشتهای فرآوریشده خطر ابتلا به سرطان را به میزان یک دهم افزایش میدهند.