پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۰۰۴۷
۱۶:۵۶
۱۳۸۵/۰۶/۰۲

هشدار آمریکا به بانک‌های طرف معامله با ایران

۱۶:۵۶
۱۳۸۵/۰۶/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،
استوارت لوی معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور اطلاعات مالی و تروریسم در گفتگو با رویترز اظهار داشت: «در سال 1937 دولت آلمان مبالغی را از طریق بانک ملی سوئیس و دیگر بانک های این کشور طی جنگ جهانی دوم برای تامین بودجه تلاش های جنگی نازی منتقل کرد که افشای این امر موجب شرمندگی بانکهای سوئیس شد و در طی دوران ریاست جمهوری کلینتون دیدم که آنها به عنوان بانک های نازی شناخته شدند».

وی در این گفتگو از بانک‌ها خواست برای اینکه به آنها برچسب همکاری با کشورهای خاطی زده نشود تمامی گام هایی که دراین زمینه می‌شود برداشت را بردارند و تاکید کرد که ما هم آنها را در این راه ترغیب خواهیم کرد.

لوی همچنین خاطرنشان کرد که استراتژی آمریکا در ذکر نام موسسات و اشخاصی که گمان می‌رود به فعالیت های مالی غیرقانونی کمک می کنند، اصلاح موثر رویکرد تحریم اقتصادی سنتی است .

وی افزود که من از بانک های دنیا می پرسم که آیا آنها می‌خواهند بانکدار ایران شوند یا نه؟

معاون وزیر خزانه داری آمریکا همچنین تصریح کرد که پرداختن به ایران یک چالش بزرگ و نمایان در تلاشهای آمریکا برای ازبین بردن حمایت مالی از فعالیتهای تروریسم در سرتاسر جهان است.

وی در این گفتگو ایران را متهم به حمایت مالی از تروریسم کرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha