آفتابنیوز : بهترین انار، اناری است که رسیده، بزرگدانه، شیرین و شاداب باشد, طبیعت آن مطلقاً سرد و تر است و دارای قوت قابضه نیز است.
انار غذاییت کمی دارد و خون صالح تولید میکند, نفّاخ, ملیّن و مدرّ است, خوردن انار بعد از غذا در گرممزاجان سبب تخلیه معده میشود.
انار میخوش در سردی و تری مایل به اعتدال است و در سایر موارد، مشابه انار شیرین است و در تسکین تیزی صفرا اثر بیشتری دارد و برای صفراویمزاجان مناسبتر است.
آشامیدن آب انار که با پیه داخل آن گرفته باشند با شکر، برای رفع اسهال صفرا, تقویت معده, یرقان و خارش مفید است, کسانی که یبوست دارند بهتر است آب انار را قبل از شام بخورند, کسانی که یبوست ندارند, میتوانند دانههای آن را هم بخورند.
انار با خاصیت قبضی که دارد معده, کبد و سایر احشاء را تقویت میکند و مانع رسیدن مواد مضر به آنها میشود در ضمن اثر صفرای زیاد را در بدن کاهش میدهد.
اگر خواستید آب آن را بخورید ابتدا آن را بهشکل آبلمبو درآورید یعنی بدون سوراخ کردن پوست آن را فشار دهید و سپس آب آن را بگیرید, در این صورت قسمتی از عصاره مواد گوشتی که تلخی و قبض بیشتری دارد وارد آب آن شده خاصیت تقویتکنندگی آن را افزایش میدهد.
منبع: تسنیم