پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۵۰۶۷۸۳
۱۷:۱۶
۱۳۹۶/۱۱/۱۶
در حاشیه همایش طرح های نوسازی ناوگان حمل و نقل و اشتغالزایی:

بازدید رئیس جمهور از محصولات تجاری گروه سایپا +عکس

رئیس جمهور در "همایش طرح های نوسازی ناوگان حمل و نقل و اشتغالزایی" از نمایشگاه محصولات تولیدی و محصولات تجاری گروه خودروسازی سایپا بازدید کرد.
۱۷:۱۶
۱۳۹۶/۱۱/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز،
در جریان بازدید دکتر حسن روحانی از نمایشگاه خودروهای تجاری کشور و گروه سایپا که در حاشیه این همایش برگزار شد، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با ارائه گزارشی از مجموعه اقدامات انجام شده در این حوزه  گفت: در سایپا برای نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور به لحاظ زیرساخت های تولیدی، آمادگی کامل وجود دارد.

جهرودی با اشاره به ظرفیت بالای تولید خودروهای تجاری شرکت های زامیاد و سایپا دیزل از گروه خودروسازی سایپا گفت: خوشبختانه پس از برجام گروه سایپا توانست با حضور شرکت های مطرح در حوزه تجاری، همکاری های مشترکی را شروع کند و تولید خودروهای روز دنیا در این دو شرکت از سر گرفته شده است.

وی افزود: قطعا با توانمندی موجود در این دو شرکت و حضور نیروهای متخصص در قالب همکاری با شرکای توانمند خارجی خواهیم توانست با تولید و ارائه محصولات بروز و مدرن، نقشی در نوسازی ناوگان فرسوده تجاری کشور ارائه کنیم.

جهرودی در ارائه گزارش به رئیس جمهور تصریح کرد: با توجه به اراده دولت دوازدهم  بر تسریع در جایگزینی و نوسازی خودروهای تجاری فرسوده، سایپا هم برنامه های خود را تدوین کرده است و با دستوراتی که جنابعالی صادر کرده اید، به سرعت اجرای طرح آغاز خواهد شد.

بر اساس آمار پلیس راهور و ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت،  بیش از 21 هزار اتوبوس درون شهری، 13 هزار اتوبوس برون شهری، 19 هزار کامیونت، 57 هزار مینی بوس و ون و 240 هزار کامیون و کشنده فرسوده در کشور در حال تردد هستند.


منبع: سایپا نیوز
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سایپا
ارسال پیام
captcha