پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۵۰۷۷۳۱
۱۸:۳۶
۱۳۹۶/۱۱/۲۱

مسمومیت 7 نفر با گاز منوکسید کربن در یاسوج

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از مسمومیت ۷ نفر از اعضای یک خانواده با گاز زغال در یاسوج خبر داد.
۱۸:۳۶
۱۳۹۶/۱۱/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز،
«جلال پوران‌فرد» در جمع خبرنگاران با بیان این‌که این گازگرفتگی در ساعت ۲۰ و۱۶ دقیقه جمعه (20 بهمن ماه 96) به وقوع پیوست، گفت: ۷نفر که ۵ کودک و دو بزرگسال بودند مسموم شدند.

وی اظهار کرد: با اعلام این خبر به مرکز پیام مبنی بر ایجاد سرگیجه و تهوع اعضای یک خانواده بلافاصله اکیپ اورژانس به محل اعزام شدند.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: پس از بررسی‌های صورت گرفته توسط اکیپ اعزامی مشخص شد اعضا این خانواده در اتاقی بسته و بدون روزنه برای گرم کردن خود از زغال استفاده کرده و دچار مسمومیت با گاز منوکسید کربن شده‌اند.

پورانفرد تصریح کرد: پنج نفر از مسمومین توسط پرسنل، پس از اقدامات درمانی سرپایی از انتقال به بیمارستان ممانعت کردند.

وی یادآور شد: دو  نفر از مسموم‌شدگان نیز که مادر و کودک ۱ ساله بودند به بیمارستان امام سجاد(ع) انتقال داده شدند.

ایسنا 
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha