پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۵۰۹۲۹۰
۰۷:۳۳
۱۳۹۶/۱۱/۳۰

ادعای احمدمنتظری درباره مرحوم سیداحمدخمینی/احمد خمینی با اطلاعاتی که به آیت‌الله خمینی می‌داد به دنبال حذف آیت‌الله منتظری بود تا بتواند در آینده رهبر شود

احمد منتظری فرزند آیت‌الله منتظری در مصاحبه با رادیو فردا گفته «احمد خمینی با اطلاعاتی که به آیت‌الله خمینی می‌داد به دنبال حذف آیت‌الله منتظری بود تا بتواند در آینده رهبر شود. اما فوت نابهنگام آیت‌الله خمینی باعث شد تا برنامه‌ریزی او نیز به هم خورد. »
۰۷:۳۳
۱۳۹۶/۱۱/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز،
براي رد اين ادعاها گزاره زياد است و شايد مواضع مرحوم حاج احمد آقا پس از رحلت امام (ره) در مورد آيت‌الله خامنه‌اي و رهبري ايشان و لزوم تبعيت از ايشان كفايت كند؛ مردم هم با روحيات احمد خميني بيگانه نيستند، اما سوالي كه ذهن را مشغول مي‌كند، اين است كه مؤسسه تنظيم و نشر آثار حضرت امام در قبال چنين تهمت‌ها و تصويرسازي‌هاي نادرست در مورد يكي از نزديكان امام چه اقدامي انجام مي‌دهد؟ كساني كه خود را بيت امام و مدافع ايشان و متولي رسمي امور ايشان مي‌دانند، چرا سكوت كرده‌اند؟

روزنامه جوان 
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۳۰
موسسه دست كساني است كه با انديشه هاي امام مخالفند در واقع دست ناپايداري است
پاسخ