پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۵۱۳۸۴۲
۱۲:۳۸
۱۳۹۶/۱۲/۲۲

رئیس حوزه علمیه خواهران فارس:حجاب جنبه فردی و اجتماعی دارد

رئیس حوزه علمیه خواهران فارس:حجاب جنبه فردی و اجتماعی دارد
آیت‌الله علی شیخ موحد گفت‌: اگر نظام می ‌توانست الگوی عملی رعایت کنندگان حجاب را همانند خانه ‌دار نمونه، مربی فرزند نمونه، خانواده مسرور و شاد نمونه ارائه دهد، در این زمینه بسیار موفق ‌تر بود.
۱۲:۳۸
۱۳۹۶/۱۲/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،
رئیس حوزه علمیه خواهران استان فارس گفت: حجاب امری فردی است از آن جهت که انسان را از خطراتی محفوظ می‌دارد و نمی‌گذارد فرد به کالا تبدیل شود و اجتماعی است از آن رو که اصلاح جامعه از اصلاح فرد شروع می‌شود و نظام اجتماعی با رعایت این مسئله امن‌تر می‌شود.

آیت‌الله علی شیخ موحد سه شنبه افزود: ارائه الگوی عملی، روشی برای نهادینه‌ کردن حجاب است و آموزش امور دینی تنها به‌ صورت تئوری کافی نیست.

وی ادامه داد:اگر نظام می ‌توانست الگوی عملی رعایت کنندگان حجاب را همانند خانه ‌دار نمونه، مربی فرزند نمونه، خانواده مسرور و شاد نمونه ارائه دهد، در این زمینه بسیار موفق ‌تر بود.

آیت‌الله شیخ موحد افزود:نشان دادن حساسیت بیش‌ از حد مسئولان اجتماعی حکومت باعث واکنش و به عبارتی کج‌ دهنی جوانان استقلال ‌طلب می‌‌شود و این حساسیت باید تلطیف شود.

رئیس حوزه علمیه خواهران استان فارس گفت: را ه ‌حل نهادینه‌ کردن حجاب را در اجتماع در پیدایش نمونه‌ هایی عملی از دختران است که با رعایت این مسئله به منافع آن همچون زندگی شاد، فرزند موفق و آرامش دست می یابند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
منتظر یکی از خبرهای عقلانی باشید .
........
پاسخ