پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۵۱۹۸۲۳
۲۲:۴۳
۱۳۹۷/۰۲/۰۳

عکاس مصری زندانی برنده جایزه یونسکو شد

یک عکاس مصری «جایزه آزادی رسانه» سال ۲۰۱۸ را که از سوی یونسکو ارائه می‌شود، در حالی دریافت کرد که در حال حاضر در کشورش زندانی است.
۲۲:۴۳
۱۳۹۷/۰۲/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،
محمود ابوزید، عکاس مصری در سال ۲۰۱۳ در مصر بازداشت و زندانی شد. بازداشت وی پس از آن صورت گرفت که مشغول عکاسی از نیروهای امنیتی بود که در حال متفرق کردن یک تجمع ضددولتی با روش‌های خشونت‌آمیز بودند.

نهادهای حقوق بشر بین‌المللی از جمله عفو بین‌الملل زندانی شدن این عکاس مصری را محکوم و خواستار آزادی وی شده‌اند.

عفو بین‌الملل اعلام کرده که ابوزید تنها به این خاطر زندانی است که کارش را به عنوان یک عکاس انجام می‌داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در حالی این جایزه را به ابوزید اعطا کرده که دستگاه دیپلماسی مصر این اقدام را مورد انتقاد قرار داده است.

وزارت امور خارجه مصر اعلام کرد: انتخاب ابوزید از سوی نهادهای غیردولتی از جمله سازمان‌های تحت کنترل قطر صورت گرفته که به حمایت مستمر از اخوان‌المسلمین شهرت دارند.

مراسم اعطای این جایزه دوم مه برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha