آفتابنیوز : خوردن میوه به علت وجود فیبر، آنتی اکسیدان و دیگر خواص طبیعی آن همیشه مفید است اما دقت کنید که تنها انواع خاصی از میوه ها را بدون نگرانی از میزان قند آنها می توانید مصرف کنید، بخصوص اگر مبتلا به دیابت باشید:
آووکادو: یک عدد آووکادوی خام تنها یک گرم شکر دارد. چربی های سالم موجود در این میوه، به احساس سیری طولانی مدت کمک می کنند.
هندوانه: این میوه تابستانه در هر فنجان 10 گرم شکر دارد. شما می توانید با مصرف هندوانه، مقادیر زیادی آهن به بدن برسانید.
خربزه: سرشار از ویتامین آ است. یک فنجان خربزه خردشده حاوی کمتر از 13 گرم قند است. البته قند این میوه از سایر میوه ها کمی بیشتر است.
تمشک: هر فنجان تمشک تنها 5 گرم قند دارد. تمشک سرشار از فیبر است و مصرف آن به احساس سیری طولانی مدت و جلوگیری از اضافه وزن کمک می کند.
توت فرنگی: اگرچه طعم شیرینی دارد ولی بسیار کم قند است. یک فنجان توت فرنگی خام تنها 7 گرم شکر دارد و بیش از 100 درصد میزان نیاز روزانه شما به ویتامین ث را تامین می کند.
کیوی: غنی از ویتامین ث و کم قند است. هر یک کیلو کیوی تنها 6 گرم قند به بدن شما می رساند. شما می توانید کیوی را در تمام طول سال در فروشگاه های مواد غذایی یافت کنید.
گریپ فروت: یکی از میوه های خانواده مرکبات است و در هر نیمی از آن تنها 9 گرم شکر وجود دارد. شما می توانید گریپ فروت را با خیال راحت در وعده صبحانه میل کنید.
پرتقال: یک میان وعده شیرین بدون کالری و شکر و سرشار از ویتامین ث است. یک پرتقال معمولی کمتر از 12 گرم قند و فقط 70 کالری دارد.
هلو: هر یک عدد هلوی متوسط کمتر از 13 گرم شکر دارد و یک گزینه عالی برای کسانی است که از دیابت رنج می برند.
منبع: آوای سلامت