پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۲۲۳۸۶
۱۵:۳۶
۱۳۹۷/۰۲/۱۸

توصیه آشنا به ترامپ

مشاور رئیس جمهور با اشاره به اعلام ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای بیان تصمیم خود درباره توافق هسته‌ای ایران، گفت: اگر [ترامپ] قدر عافیت بداند، به جای تحریم و تحقیر و تهدید از تصدیق و تکریم تشویق سخن خواهد گفت.
۱۵:۳۶
۱۳۹۷/۰۲/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،
حسام‌الدین آشنا مشاور رئیس جمهوری و رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در صفحه شخصی خود در توئیتر با اشاره به اعلام دونالد ترامپ- رئیس جمهوری آمریکا- برای بیان تصمیم خود درباره توافق هسته‌ای ایران نوشت:

«اگر قدر عافیت بداند، به جای تحریم و تحقیر و تهدید از تصدیق و تکریم تشویق سخن خواهد گفت؛ ولی اگر این ته مانده آبروی آمریکا در جهان را هم پاره کند، به آتش اقتدار ایران و مصیبت بی اعتمادی جهانیان گرفتار خواهد آمد.»

بر اساس این گزارش، ترامپ شب گذشته در توییتی گفت که روز سه‌شنبه در ساعت ۲۲:۳۰ (۱۴:۰۰ به وقت واشنگتن) از کاخ سفید تصمیم خود را درباره توافق هسته‌ای ایران اعلام خواهد کرد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۸
ماشاالله گلم چی گفتی گل گفتی کم گفتی دل گفتی
پاسخ