آفتابنیوز : این مطالعه که توسط محققان دانشگاه موناش استرالیا انجام شد، نشان میدهد که مصرف بیشتر مواد مغذی که در جو، برنج قهوهای و تمشک یافت میشود باعث تقویت واکنش ایمنی ضدویروسی بدن میشود.
به گزارش دیلی میل، از دیگر مزایای مصرف یک رژیم غذایی پر فیبر کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت است اما اکنون محققان امیدوارند که این رژیم غذایی بتواند به مبارزه با آنفلوانزا نیز کمک کند.
آنفلوانزا یکی از شایعترین عفونتهای ویروسی در جهان است بهطوریکه هرسال بیش از 20 درصد جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار میدهد.
به گفته محققان دانشگاه موناش، مصرف سطوح بالای فیبر غذایی اثرات آسم و آلرژیها را بر ریهها کاهش میدهد و بدن را در برابر ویروسها مقاومتر میسازد.
محققان در این مطالعه با آزمایش موشها متوجه شدند، زمانی که موشها فیبر بیشتری مصرف میکنند از ابتلا به آنفلوانزا محافظت میشوند.
محققان میدانستند که فیبرهای غذایی برای افراد مبتلابه بیماریهای التهابی ریه مانند آسم و آلرژی مفید است اما نگران بودند که مصرف آنها باعث از فعالیت انداختن سایر واکنشهای ایمنی شود.
اکنون آنها متوجه شدند درحالیکه فیبرهای غذایی باعث کاهش التهاب در ریهها میشود، گلبولهای سفید خون را نیز فعال میکند که باعث تقویت سیستم ایمنی ضدویروسی موشها شده و از آنها در برابر ابتلا به آنفلوانزا محافظت میکند.این مطالعه در مجله Immunity منتشرشده است.
منبع: ایرنا