پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۳:۱۳
کد خبر:۵۳۳۳۲۶
۱۲:۰۱
۱۳۹۷/۰۴/۱۷

استاندار تهران: تغییر ساعات کاری ادارات در تهران، در صورت لزوم تمدید می‌شود

استاندار تهران با تاکید بر لزوم صرفه جویی در مصرف برق گفت: تغییر ساعات کاری ادارات در تهران در حال حاضر تا آخر تیرماه ادامه خواهد داشت و در صورت لزوم تمدید می شود. مقیمی اظهارداشت: این تصمیم تنها به خاطر مشکلی که در رابطه با کمبود برق مواجه هستیم گرفته شده است چراکه آب پشت سدها کم است و مجبور شدیم برای جبران، این مساله را مدیریت کنیم.
۱۲:۰۱
۱۳۹۷/۰۴/۱۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
مقیمی با تاکید بر لزوم صرفه جویی در مصرف برق گفت: تغییر ساعات کاری ادارات در تهران در حال حاضر تا آخر تیرماه ادامه خواهد داشت و در صورت لزوم تمدید می شود.

محمدحسین مقیمی استاندار تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر تغییر ساعات کاری ادارات در فصل تابستان اظهارداشت: این تصمیم تنها به خاطر مشکلی که در رابطه با کمبود برق مواجه هستیم گرفته شده است چراکه آب پشت سدها کم است و مجبور شدیم برای جبران، این مساله را مدیریت کنیم.

مقیمی با بیان اینکه این تصمیم دولت است، افزود: این تصمیم در حال حاضر تا آخر تیرماه ادامه خواهد داشت و در صورت لزوم تمدید می شود.

استاندار تهران در پایان با تاکید بر لزوم صرفه جویی در مصرف برق افزود: انشالله این طرح اجرا شود و ما امیدواریم بتوانیم این مشکلات را حل کنیم.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
تعبیر ساعت کار عالیه حتی در کل سال البته مهر تا خرداد با کمی تعییر 7 تا3
پاسخ
sara
Singapore
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
حداقل تمهیداتی هم برای بانوان شاغل دارای فرزند دبستانی داشته باشید . آخه بی برنامه گی تا چه حد
پاسخ