پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۵۳۷۰۶۸
۱۳:۰۰
۱۳۹۷/۰۵/۰۸

رنو می‌گوید همچنان بر سر عهد خود هستیم/ داخلی‌ها سنگ‌اندازی می کنند/سایت‌های خارجی را هم خریده‌اند

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: اخبار منتشر شده در خصوص عدم همکاری رنو با ایران پیگیری خواهد شد اما قدرت مافیای خودرو به قدری زیاد بوده که سایت‌های خارجی را هم خریده‌اند.
۱۳:۰۰
۱۳۹۷/۰۵/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،
«محمدرضا منصوری»، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی،در خصوص تعیین تکلیف حضور شرکت رنو در ایران با بیان اینکه طی 2 سال گذشته از هیچ تلاشی دریغ نکردیم که سرمایه‌گذار خارجی به کشور آید و همچنان نیز ایستاده‌ایم، گفت: امیدوارم از سوی مجلس نیز این اراده باشد که رنو به ایران بیاید.

او بیان کرد: امیدوارم در این فرصت باقی مانده تا شروع تحریم ها، قرارداد رنو که پیش قراردادهای آن امضا شده به نتیجه برسد تا با این اتفاق، شاهد تحول در صنعت خودرو و خودروسازی باشیم.

منصوری در پاسخ به اخبار منتشر شده حول محور اینکه شرکت رنو قصد همکاری با ایران را ندارد، گفت: حدود 2هفته پیش مدیرعامل شرکت رنو اعلام کرد همچنان بر سر عهد و قرار خود هستیم و این شرکت سایپاست که قصد همکاری در این زمینه را ندارد و کارخانه را تحویل نمی‌دهد.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه تعلل در آمدن رنو به ایران از سوی خودروسازی داخلی و سنگ‌اندازی‌های آنهاست، تصریح کرد: این تاخیر ربطی به تحریم‌ها ندارد.

نماینده مردم ساوه اظهار کرد: قدرت مافیای خودرو به قدری زیاد است که سایت‌های خارجی را هم خریده و خبرهای کذب منتشر می‌کنند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به صحبت‌هایی که با مدیران شرکت رنو در خصوص انتشار اخبار انجام شده، گفت: شرکت رنو همیشه از این شاکی است که خبرگزاری‌ها اخبار کذب منتشر می‌کنند.

منصوری در پایان افزود: اخبار منتشر شده پیگیری و به زودی نتایج آن اعلام می‌شود.

منبع: برنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha