کد خبر: ۵۴۷۶۳۳
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۸

روحانی: هیچ موقع درخواستی برای دیدار با رئیس جمهور آمریکا نداشته ایم

حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت که ملاقات با طرف آمریکایی زمانی صورت می گیرد که به نفع دو کشور و ملت باشد.
آفتاب‌‌نیوز :
مجری سی ان ان با اشاره به توئیت اخیر ترامپ که رییس جمهوری ایران را فردی دوست داشتنی خوانده از اقای روحانی پرسید آیا درخواستی برای دیدار با رئیس جمهوری آمریکا داشته اید؟ که دکتر روحانی در جواب گفت : هیچ موقع، نه امسال و نه سال گذشته هیچگاه چنین درخواستی برای دیدار با رئیس جمهوری آمریکا نداشته ایم.

رئیس جمهوری ایران افزود:البته سال گذشته از طرف مقامات آمریکایی هشت بار درخواست برای دیدار دریافت کردیم و من آن را دیداری مقتضی نمی دیدم، همانطوری که اکنون نیز آن را مناسب و مقتضی نمی بینم.

روحانی ادامه داد:این ملاقات زمانی بایدصورت گیرد که بتواند برای هر دو کشور سودمند باشد، اما تحت شرایط کنونی زمانی که به(موضوع) مذاکره و ملاقات می رسیم، آنرا (دیداری مقتضی) سودمند نمی بینم، شاید بهتر باشد که از خودش بخواهید چنین درخواستی داشته باشد.
ایرنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین