پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۵۴۹۴۶۴
۱۷:۵۸
۱۳۹۷/۰۷/۱۴

نماینده مجلس: صدا وسیما علیه FATF هم صدا نشود/ از صداوسیما انتظار ملی بودن داریم

نایب رییس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی، همنوایی صدا و سیما با گروهی حداقلی علیه FATF را برای شوراندن افکار عمومی علیه مجلس دانست و گفت: صدا وسیما از این طریق پایگاه اصلی خود را بین مردم از دست می دهد.
۱۷:۵۸
۱۳۹۷/۰۷/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز،
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی روز شنبه با اشاره به پخش گزارش مستند علیه FATF از تلویزیون، گفت: صداوسیما باید محل تضارب آرا و به معنای واقعی کلمه 'ملی' باشد؛ اما گاه شاهد هستیم به دلیل برخی سیاسی‌کاری‌ها و سمت و سوی صدا وسیما به گونه‌ای است که گویی می‌خواهد افکار عمومی را زورکی به سمت خاصی ببرد.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید فرصت برنامه‌سازی به موافقان FATF هم داده می‌شد تا واقعیت‌های آن را مشخص کنند، گفت: من نمی‌خواهم بگویم FATF بهشت برین است؛ قطعا اشکالاتی دارد ولی مهم این است که ما از صداوسیما انتظار ملی بودن داریم.

وی افزود: از برگزیدن اسم 'سراب' برای این مستند ضد FATF مشخص است چه کسانی و با چه رویکردی آن را تهیه کردند؛ اما غافل از اینکه مردم به این رفتارها توجه نمی‌کنند و می‌دانند صداوسیما با یک هدف خاص چنین برنامه‌ای ساخته و از همه افکار و اندیشه‌ها استفاده نمی‌کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: همنوایی صداوسیما با این گروه و پخش برنامه‌ای کاملا یک طرفه و یک سویه بدون هر گونه نقدی به قصد جهت‌دهی افکار عمومی است ولی آنها موفق نخواهند بود.

وی با انتقاد از جهت گیری رسانه ملی در آستانه بررسی این موضوع در مجلس، درباره اثرگذاری چنین تولیداتی بر نمایندگان گفت: مجلس یک بدنه کارشناسی قوی به نام مرکز پژوهش ها دارد؛ ضمن آنکه قاطبه نمایندگان از خبره‌ترین کارشناسان کشور هستند و به کارشناسان دیگر نیز دسترسی دارند.

نایب رییس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس با تاکید بر اینکه صدا وسیما باید اعتماد عمومی را جلب کند، افزود: در حال حاضر 205 کشور دنیا عضو FATF هستند؛ همچون عراق، سوریه، لبنان و روسیه؛ یعنی آنها نمی‌دانستند FATF چیست و الان صداوسیمای ما به تنهایی این موضوعات را کشف کرده است؟!

منبع: خانه ملت
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
چه توقعی دارید از صداوسیمای میلی
پاسخ
ناشناس
Germany
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
خیلی عال بود . اگر پیوستن به قرار داد فوق مشکل داشت چرا همه کشورهای جهان به آن ملحق شده اند ، یعنی همه آنها نمی دانند فقط ما می دانیم؟ حتما آن کشورها بیشتر از ما می دانند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
مردم رای به تصویب fatf میدهند.
پاسخ