پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۵۵۰۵۸۰
۲۲:۴۹
۱۳۹۷/۰۷/۲۰

واکنش قربانزاده به شایعه صدور حکم بازداشت قالیباف

مشاور شهردار اسبق تهران گفت: برای قالیباف حکم بازداشت صادر می‌شود اما او بلند شود و به هامبورگ می‌رود؟ چنین چیزی قابل باور است؟ این نوع خبرها کذب نیاز به راستی آزمایی ندارد.
۲۲:۴۹
۱۳۹۷/۰۷/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز،
حسین قربانزاده  در واکنش به شایعات برخی کانال های تلگرامی درباره صدور حکم بازداشت برای محمدباقر قالیباف و خروج او از ایران به مقصد هامبورگ در روز چهارشنبه گفت: کاملا روشن است که این نوع خبرها مزخرف و کذب است و نیاز به راستی آزمایی ندارد. برای قالیباف حکم بازداشت صادر شود اما او بلند می شود و به هامبورگ می رود؟ چنین چیزی قابل باور است؟
وی افزود: با بیان اینکه ما فردا با آقای قالیباف جلسه داریم، تأکید کرد: روشن است که آقای قالیباف کجاست، دارد چه کار می کند و کارش چیست.

مشاور شهردار اسبق تهران اظهار کرد: شب گذشته همدان بود، یکشنبه شب در دانشگاه امام صادق سخنرانی دارد بنابراین روشن است و چه باید بگویم.
برخی کانال های تلگرامی ضد انقلاب خبر از صدور حکم بازداشت محمدباقر قالیباف به اتهام تخلفات میلیاردی و فسادفراگیر در شهرداری دادند که این خبر تکذیب شد.
منبع: پارسینه
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha