آفتابنیوز : انواع آجیل شامل اسیدهای چرب غیر اشباع و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین ها، پروتئین، فیبر و ... هستند که میتوانند سدی در برابر ابتلا به برخی از انواع سرطانها و بیماریهای قلبی باشند.
مدیریت دیابت:
سطح بالایی از چربیهای اشباع نشده در فندق است که میتواند منجر به بهبود سلامت قلب و عروق و بهبود کنترل دیابت نوع ۲ شود. فندق همچنین غنی از ویتامین E. است که منجر به جلوگیری از بروز آب مروارید و دژنراسیون ماکولا میشود ضمن این که از سلامت پوست حفاظت میکند و منجر به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل میشود.
کاهنده علائم افسردگی:
سلنیوم موجود در کشمش به سلامت پوست کمک میکند. کشمش همچنین حاوی مقادیر زیادی از ویتامینهای آ. و ب. است و منجر به کاهش علائم افسردگی و مشکلات عصبی میشود.
کاهش التهاب:
گردو علاوه بر این که حاوی میزان زیادی از آنتی اکسیدانها است، در محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی که میتواند منجر به بیماریهای قلبی، سرطان و پیری زودرس شود، نقش مهمی دارد. گردو ثروتمندترین آجیل از نظر داشتن اسیدهای چرب امگا ۳ است که به مبارزه با تورم و التهاب میرود. گردو همچنین حاوی منگنز است که میتواند علائم سندرم پیش از قاعدگی را تا حدی کاهش دهد.
افزایش سلامت روده:
بادام حاوی سه گرم فیبر در هر سه اونس است و غنیترین آجیل از نظر داشتن ویتامین E. به شمار میرود. مصرف منظم بادام همچنین در کاهش وزن موثر است. تحقیقات نشان میدهد کسانی که این آجیل را مرتب مصرف میکنند، نباید نگران بالا رفتن قند خون خود باشند. بادام حتی محافظ روده است و آنهم با افزایش باکتریهای خوب و تقویت سیستم ایمنی بدن.
بهبوددهنده سطح حافظه:
بادام زمینی غنی از روی و آهن است و منجر به جلوگیری از بروز کم خونی میشود ضمن این که به سلامت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. بادام زمینی همچنین منبع خوبی از منیزیم است و هر اونس از آن ۲۵ درصد نیاز روزانه شما به منیزیوم را تامین میکند. مصرف منیزیم با بهبود سطح حافظه و محافظت در برابر از دست دادن حافظه ارتباط دارد.
بهبود سطح خلق و خوی:
پسته بسیار کم کالری است و در هر اونس تنها ۴ کالری دارد. خوردن پسته با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه نیز در ارتباط است، چون تنفس را بازتر میکند. پسته سرشار از آنتی اکسیدانی به نام گاماتوکوفرول است که به سلامت سیستم عصبی کمک میکند. ضمنا پسته حاوی ویتامین ب. ۶ است که با بهبود خلق و خوی و تقویت سیستم ایمنی بدن ارتباط مستقیم دارد.
کاهنده کلسترول بد:
مصرف تخمه کدو منجر به محافظت در برابر سرطان پروستات میشود، تقویت کننده مثانه است، و نقش پیشگیری کننده از پوکی استخوان دارد. تخمه کدو سرشار از منیزیوم است و به خاطر وجود فیتواسترول ها؛ سطح کلسترول ال دی ال را کاهش میدهد.
منبع:آوای سلامت