آفتابنیوز : این نان ابتکار گروهی از کارشناسان تغذیه برزیلی است که برای حل معضل کمبود خوراکی، از یک نوع سوسک آفریقایی آرد درست کردهاند.
به گزارش بی بی سی، حشرات سرشار از پروتئیناند و در طبیعت فراوان. در نتیجه به عنوان غذا ارزانند. در کشورهای مختلف، به ویژه در آسیای جنوب شرقی، جزو رژیم غذایی مردماند.
خمیر نانی که درست کردند، نود درصد آرد معمولی است و فقط ده درصد آرد سوسک دارد. این نوع سوسک به دلیل اینکه ۷۰ درصد ترکیبشان پروتئین است، یعنی ۵۰ درصد بیشتر از گوشت قرمز برای تولید آرد انتخاب شده است.