پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۶:۲۲
کد خبر:۵۵۶۴۲۰
۱۲:۱۷
۱۳۹۷/۰۸/۲۲
فرمانده انتظامی پایتخت خبر داد

دستگیری 130 دلال ارزی| پلیس: هر کسی در بازار و خیابان ارز بفروشد، مجرم است

دستگیری 130 دلال ارزی| پلیس: هر کسی در بازار و خیابان ارز بفروشد، مجرم است
فرمانده انتظامی پایتخت از دستگیری 130 نفر از دلالان ارزی در 4 مرحله عملیات طی چند روز اخیر خبر داد.
۱۲:۱۷
۱۳۹۷/۰۸/۲۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در حاشیه طرح رعد 18 ماموران فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران به اجرای 4 مرحله عملیات طی چند روز گذشته برای برخورد با مفسدین اقتصادی پرداخت و اظهار داشت: طی چند روز ا خیر 130 نفر از دلالان ارزی شناسایی و دستگیر شده و به زندان منتقل شدند. 

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ فرمانده انتظامی پایتخت با تاکید دوباره بر این مطلب که هر کس در داخل خیابان، بازار و چهارراه ارز بفروشد جرم  کرده و پلیس با آن برخورد می‌کند تصریح کرد: پلیس با تمام قدرت از صرافی‌های مجاز حمایت می‌کند و فقط خرید و فروش در صرافی‌های مجاز و بانک‌ها مجاز است. 

دستگیری 130 دلال ارزی| هر کسی در خیابان و بازار ارز بفروشد، مجرم استوی با اعلام این مطلب که برخورد با مفسدین اقتصادی به طور ویژه در دستور پلیس است گفت: دستگیری‌ها، تثبیت خوبی برای بازار سکه و ارز ایجاد کرده است. 

عالی‌مقام انتظامی پایتخت درخصوص تعویق اجرای طرح کاهش اعلام کرد: معاینه فنی یک اقدام لازم و ضروری برای امنیت خودرو و سلامت و ایمنی مردم است؛ اما هنگامی که حجم صف‌ها را دیدم و معطلی 10 تا 12 ساعته مردم برای دریافت معاینه‌فنی اجرای این طرح را به تعویق انداختیم. 

سردار رحیمی اعلام کرد : به شهروندان تاکید می‌کنم که هرچه سریعتر معاینه فنی خود را اخذ کنند چرا که عنقریب اعلام خواهیم کرد که طرح کاهش اجرایی خواهد شد. 

منبع: خبرگزاری فارس
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
آخرکار.................
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
حالا که این بندگان خدا دستگیر کردید تورم ارز پایین میاد؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
این بازیها ازکجا نشئات می گیرد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
چرا اول کنیم کاری که باز آرد پشیمانی
پاسخ