پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۵۸۴۲۳
۱۹:۵۸
۱۳۹۷/۰۹/۰۲

حقوق‌های سال آینده ۲۵درصد افزایش می‌یابد/ حقوق اقشار پردرآمد افزایشی نخواهد داشت

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس عنوان کرد: دولت در نظر دارد حقوق های سال آینده را بین 20 تا 25 درصد و به صورت پلکانی افزایش دهد، مانند سال 97، حقوق اقشار پردرآمد افزایشی نخواهد داشت.
۱۹:۵۸
۱۳۹۷/۰۹/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،
 محمد حسینی با اشاره به تغییرات در بودجه سال 98 و احتمال افزایش سطح حقوق و دستمزدها اظهار داشت: طبق حکم قانون برنامه ششم توسعه کل کشور، افزایش حقوق و دستمزد باید متناسب با تورم هر سال صورت گیرد، از آنجایی که تورم در سال 97 از تک رقمی به 2 رقمی رسیده است انتظار می رود حقوق سال آینده افزایش چشمگیری پیدا کند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس گفت: با این حساب باید حقوق های سال آینده از افزایش قابل قبولی برخوردار باشد تا حداقل قدرت خرید اقشار جامعه تغییر نکند و سطح رفاه و معیشت شان دست خوش تغییرات منفی نشود.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: دولت برای افزایش حقوق های سال آینده نرخی را در نظر گرفته است، هر چند این نرخ متناسب با نرخ تورم نیست اما افزایش قابل توجهی برای حقوق ها و دستمزدها در نظر دارد.

وی با اشاره به نحوه افزایش حقوق ها در سال 97 بیان داشت: در بودجه سال 97 افزایش حقوق ها پلکانی دیده شده بود به نحوی که حقوق افراد بالا 5 میلیون تومان افزایش پیدا نمی کرد و حقوق های دیگر تا 20 درصد افزایش یافت؛ مکانیزم این افزایش نیز به این گونه بود هر که حقوق کمتری دریافت می کرد، با درصد افزایش بیشتر رو به رو می شد.

حسینی درادامه با بیان اینکه دولت با نسخه پلکانی، حقوق های سال 98 را افزایش می دهد، اظهار داشت: دولت در نظر دارد به روش پلکانی حقوق های سال آینده را افزایش دهد بنابراین روش در سال بعد تغییر چندانی نخواهد داشت و تنها تغییر در میزان افزایش است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس عنوان کرد: دولت در نظر دارد حقوق های سال آینده را بین 20 تا 25 درصد و به صورت پلکانی افزایش دهد، مانند سال 97، حقوق اقشار پردرآمد افزایشی نخواهد داشت.

منبع: خانه ملت
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۳
الان دیگر زیر 5میلیون تومان درآمد درکشور واقعاًزیرخط فقراست من بیچاره که الان یک میلیون دویست هزارتومان حقوق می گیرم می شود یک میلیون سیصد هزارتومان حتماًآن موقع هم زیرخط فقر می شود 7میلیون تومان و..........
پاسخ
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۳
این روند عادلانه نیست و انگیزه تلاش بیشتر و رسیدن به مدارج بالاتر را در دراز مدت کاهش خواهد داد. کسی درس بیشتری خوانده و تلاش بیشتری کرده با روند بعد چند سال حقوقش با کارمندان عادی یکسان می گردد و البته همین الان هم در برخی موقعیت ها این گونه است و این یکی از عوامل تشدید کننده فرار نخبگان خواهد بود. با این روند تا آینده ای نزدیک مملکت از ژن نخبگان اقتصادی سیاسی علمی و... خالی خواهد شد. مسئولین محترم کمی تفکر. عدالت به معنای یکسان بودن همه نیست.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۳
تورم 100درصد شاید هم بیشتر چطوری محاسبه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۲
تورم 300درصد افزایش خقوق 20درصذ
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۲
الان با ده تومن هم نمىشود زندگي كرد
پاسخ