آفتابنیوز : اگرچه فندقها کالری زیادی دارند اما از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردارند.
براساس گزارش «مدیکال دیلی»، در اینجا به برخی از فواید فندق میپردازیم.
تقویت استخوانها
فندقها منبع عالی از منگنز هستند. تحقیقات نشان داده که منگنز، در ترکیب با دیگر مواد مغذی میتواند در بهبود تراکم معدنی استخوان شرکت داشته باشد. همانگونه که ما میدانیم این ترکیبات قادرند تا به کاهش آسیبپذیری فرد در پوکی استخوان و دردهای مفاصل کمک کنند.
ایجاد احساس سیری و کاهش وزن
فندق یک منبع غنی از چربی تک سیرنشده از جمله اسید اولئیک و اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 دارای حلقههای اشباع نشده هستند.
تمام این چربیها همراه با فیبر میتواند به افزایش سیری کمک کند بنابراین منجر به کاهش وزن میشود.
بهبود سلامت قلب
فندقها غنی از اسیدهای چرب امگا 9 هستند که با کاهش پلاکهای خونی در شریانهای خون، باعث کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی، سکته و دیگر مشکلات میشوند.
طبق یک مطالعه، اثر کاهنده غلظت سرم کلسترول LDL در فندقها شبیه به دیگر مغزها به ویژه گردو، بادام و بادامزمینی است.
محافظت از افراد مسن
محققان دانشگاه ایالتی «اورگان» اخیرا نشان دادند که چگونه مصرف فندق میتواند به بهبود سطوحی از ویتامین E و منیزیم در افراد سالمند کمک کند. سطوح این دو ماده با مشکلاتی از جمله بیماری آلزایمر مرتبط است.
جلوگیری از آسیب سلولی
فندقها منابع بزرگی از آنتیاکسیدانها هستند. این مغزها از اکسیداسیون سلولها جلوگیری میکنند و همچنین میزان آسیب سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد را کاهش میدهند.
منبع: فارس