کد خبر: ۵۶۵۱۶۲
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۷ - ۰۰:۵۶

زن ۲۶ ساله با سم خودکشی کرد

فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند گفت: یک زن 26 ساله و متاهل به علت اختلاف خانوادگی در یکی از روستاهای نهاوند خودکشی کرد.
آفتاب‌‌نیوز :
سرهنگ احمد ساکی، رئیس پلیس شهرستان نهاوند در گفتگو با خبرآنلاین با اعلام مطلب فوق افزود: این زن جوان در نبود اعضای خانواده و با خوردن سم به زندگی خود پایان داد.

اعضای این خانواده پس از ورود به منزل متوجه وضعیت نامساعد زن 26 ساله جوان می شوند و بلافاصله وی را به بیمارستان انتقال می دهند.

کادر پزشکی که متوجه مسمومیت زن جوان می شوند برای احیای وی تلاش می کنند که متاسفانه مداوا، نتیجه بخش نبوده و این شخص جان می بازد.

فرمانده انتظامی نهاوند اختلاف خانوادگی را علت خودکشی این زن اعلام کرد و گفت: جسد با دستور مقام قضایی تحویل پزشکی قانونی شد و با توجه به نبود شاکی، جهت خاکسپاری تحویل خانواده وی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین