آفتابنیوز : مسئولان محیط زیست میگویند این غذاها از بین گوشت گوزنها و آهوهای پیر تهیه میگردد اما آنچه در تبلیغات و بر روی میز رستورانها دیده میشود گوشت جوان حیواناتی است که از قلب مناطق حفاظت شده محیطزیست به این مکانها میآیند! مدعی هستند این حیوانات از حیاتوحش نیستند بلکه متعلق به واحدهای پرورشی در محیط بسته است که بهصورت خصوصی نگهداری و در زمان مقرر ذبح و در اختیار رستورانها قرار میگیرند اما تعداد محدود این واحدها در بخش خصوصی که هماکنون بهصورت پایلوت فعالیت دارند تکافوی این وسعت غذا را نمیکند!
امروز تعداد این مراکز تولید گوشت گوزن و آهو در دو استان یزد و کرمان رو به افزایش است که بتوان نیاز شکارچیان را در چکاندن ماشه و سفره از ما بهتران را با گوشت آهو و گوزن تکمیل کرد! و اینگونه میتوان مشاهده و لمس کرد که طبیعت بکر در مناطق حفاظت شده فاقد نظارت مستمر میباشد.
بازارهای فریدونکنار و همچنین قسمتهایی در جنوب کشور مملو از لاشههای پرندگان حلال و حرامگوشتی است که بدون هیچگونه محدودیتی عرضه تا به رستورانهای بالای شهرها سرازیر شوند!
روزنامه سیاست روز