کد خبر: ۵۶۷۰۱۲
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱
این سرآشپز ترکیه‌ای می‌گوید: "مثل دونر مرغ و گوشت، دونر ماهی ما نیز قطعه قطعه سرو می‌شود. از آنجایی که من ماهی را خوب می‌شناسم به گونه‌ای آن را می‌برم که تیغ‌ها در ظرف قرار نگیرند".
آفتاب‌‌نیوز :
سرویس اجتماعی- روزنامه "حریت" ترکیه به سراغ سرآشپری رفته که آدانا کباب یک متری دونر را با گوشت ماهی سرو می‌کند. 

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ این روزنامه می‌نویسد: "مهمت گزن" که اصالتا از استان شرقی "بیتلیس" ترکیه است، اکنون در آنکارا دونر درست شده با ماهی را به مشتریان ارائه می‌کند. او نخستین کسی است که این ابتکار عمل را در عرصه آشپزی ترکیه ارائه کرده است.


بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین
x