کد خبر: ۵۶۷۳۰
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۸۵ - ۱۳:۰۴
برای مدیریت بحران هسته‌ای ضروری است:

تاکید خاتمی بر شکیبایی ایران و آمریکا

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سید محمد خاتمی رئیس‌جمهور سابق ایران و رئیس موسسه گفت‌وگوی تمدن‌ها برای کاهش تنش بین آمریکا و ایران در مورد پرونده هسته‌ای خواستار آرامش و خویشتنداری سران کشورها شد. به گزارش خبرگزاری رویترز خاتمی در نشست اقتصاد جهانی در داووس گفت: امیدوارم آنها برای مدیریت اوضاع به خوبی عمل کنند. ما عمیقا به صبر و شکیبایی، درک و احساس عمل نکردن نیازمندیم.

رئیس جمهور پیشین ایران همچنین از گزارش گروه مطالعات عراق مبنی بر مذاکره با ایران و سوریه در مورد آینده عراق حمایت کرد. وی در این زمینه گفت: همکاری و مذاکره با ایران و سوریه بیشتر از مواجهه سودمند است. خاتمی از اظهارنظر در مورد تصمیم کشورش مبنی بر ممانعت از ورود بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که گفته می‌شود همه از کشورهای غربی هستند امتناع کرد. 

رویترز در ادامه گزارش خود آورده است: تهران و واشنگتن به دنبال تصمیم محمود احمدی‌نژاد در فوریه گذشته مبنی بر از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم پس از دو سال تعلیق از زمان ریاست جمهوری خاتمی رو در روی یکدیگر قرار گرفتند. ایران هدف برنامه هسته‌ای‌اش را تولید برق عنوان کرده اما غرب نگران است که ایران مخفیانه به دنبال ساخت بمب اتم باشد. در ماه دسامبر سازمان ملل متحد در تلاش برای متوقف کردن غنی‌سازی اورانیوم در ایران تحریم‌هایی را در مورد تبادل مواد هسته‌ای حساس و فناوری هسته‌ای علیه این کشور به تصویب رساند. 

به نوشته رویترز، مواجهه ایران و آمریکا پس از تصویب قطعنامه تحریم شورای امنیت شدت یافت. واشنگتن از ایران خواسته است یا مذاکره در مورد برنامه هسته‌‌ای‌اش را بپذیرد و یا منتظر تحریم‌های شدیدتر باشد. این در حالی است که محمود احمدی‌نژاد قطعنامه شورای امنیت را تکه کاغذ پاره‌ای، خوانده و بر ادامه برنامه هسته‌ای کشورش تاکید دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین