پایگاه خبری آفتاب
۲۸ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 18 June 2026
کد خبر:۵۶۹۶۴
۲۰:۱۲
۱۳۸۵/۱۱/۱۴
به زودی‌در ایران خودرو تولید می‌شود

25 «ال90 » در هر ساعت

۲۰:۱۲
۱۳۸۵/۱۱/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز، وی ادامه داد: کارشناسان ایران خودرو تمامی استانداردهای شرکت رنو فرانسه را در ایجاد خط تولید این خودرو و فرآیند آن لحاظ کردند.

وی خاطرنششان کرد: کارشناسان ایران خودرو در این خطوط به گونه‌‌ای برنامه ریزی کرده‌اند که قادر است در هر ساعت 25 دستگاه تندر (ال -90) تولید کند.

منطقی اضافه کرد: ایران خودرو از سال آینده در چهارچوب تعهدات خود به شرکت رنو پارس بیش از 75 هزار دستگاه خودروی تندر تولید خواهد کرد.

وی اظهار داشت: طراحی خطوط تولید این خودرو در شرکت ایران خودرو این امکان را میسر می‌سازد که تیراژ و تنوع تولید خودروی مذکور را به هر میزانی که مورد تقاضای بازار باشد، تنظیم کنیم.

مدیر عامل ایران خودرو تاکید کرد: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و نیز شرکت رنو پارس از روند فعالیت‌های ایران خودرو برای فراهم کردن زیر ساخت‌های لازم برای تولید تندر ابراز رضایت کرده‌اند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ال90 ایران خودرو
ارسال پیام
captcha