پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۲۰:۵۸
کد خبر:۵۷۱۲۸۸
۱۳:۱۰
۱۳۹۷/۱۱/۰۷

نظر هیات منصفه دادگاه مطبوعات درباره ایلنا و پارس نیوز

سخنگوی هیأت منصفه مطبوعات گفت: جلسه رسیدگی به پرونده مدیران مسئولان خبرگزاری ایلنا ، سایت پارس نیوز و سردبیر این سایت صبح امروز (یکشنبه) - 7 بهمن ماه - در شعبه ششم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی شقاقی برگزار شد.
۱۳:۱۰
۱۳۹۷/۱۱/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،
احمد مؤمنی راد در این باره اظهار کرد: در جلسه امروز به پرونده مدیر مسئول خبرگزاری ایلنا با دو شکایت و به اتهام نشر مطالب خلاف واقع رسیدگی شد که پس از پایان جلسه دادگاه، هیأت منصفه مطبوعات در شکایت اول، مدیرمسئول این خبرگزاری را به اتفاق آرا مجرم تشخیص داد و مستحق تخفیف ندانست.

وی افزود: در مورد شکایت دوم که دولتی بود، شاکی اعلام رضایت کرد.

مؤمنی راد تصریح کرد: همچنین در جلسه امروز به پرونده مدیر مسئول سایت پارس نیوز و سردبیر این سایت به اتهامات" نشر اکاذیب و افترا " رسیدگی شد که هر دو متهم با اکثریت آرا در هر دو اتهام مجرم شناخته و مستحق تخفیف دانسته شدند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha